Motion och träning

PT utbildning för ett nytt liv

Hur många tänker att man inte kan ha sin hobby som jobb? Det stämmer inte riktigt. För den som gillar gymmet kan en PT utbildning ge ett nytt och roligare liv.

Andreas hade sedan nian arbetat på fabriken därhemma. Jobbet var helt okej men inte något han skulle ha valt om han haft andra möjligheter. Men det gav de pengar han behövde för att ha råd att bo, leva och träna på gymmet. Ja, i och för sig så var det hans friskvårdsbidrag som användes till gymkortet för att han skulle ha råd.

Det var väl utnyttjade pengar då han med sitt årskort kunde tillbringa hur mycket tid som helst med att lyfta vikter och vara med på styrkepass. På sista tiden hade gymägaren tjatat på honom att gå en PT utbildning och börja jobba hos honom några timmar i veckan. Det lät spännande tyckte han, men var han tillräckligt bra?

PT utbildning bokad

Så en kväll ropade gymägaren på honom efter kvällens träningspass. Denne satt vid datorn och när Andreas kom fram såg han att hemsidan för en utbildning som kallades PT-Distans fanns uppe på skärmen. När Andreas en halvtimme senare var på väg hem hade han tackat ja till att gå PT utbildningen och börja jobba lite extra på gymmet.

Kursen startade och sakta började han drömma om ett liv där han livnärde sig på att arbeta på gym. Kanske kunde han i framtiden öppna eget. Det fanns en hel del utvecklingspotential inom området. En glädje växte sig stark inne i bröstet. Kunde han verkligen få arbeta med det han tyckte allra mest om?