Solarium

Sola solarium för snygg bränna

Sola solarium för snygg bränna

Ett sätt att känna sig snyggare i den nya klänningen är att sola solarium. Det är ett lätt sätt att få bort den bleka känslan när de mörka månaderna blir långa.

Det var länge sedan Stina var på fest, men äntligen hade utelivet kommit igång igen. En kompis fyllde år och hade hyrt en lokal på stan. Det skulle bli en fest de sent skulle glömma, hade kompisen lovat, alla i gänget skulle vara där. Vännen hade inte behövt bre på så om festen, hon skulle gått ändå.

På en shoppingtur hittade Stina den perfekta klänningen. Den satt som ett smäck och skulle få tjejerna att sucka av avund. Hon satte på den och modellade framför spegeln. Avbilden var inte alls lika snygg som den i hennes huvud. Hon var kritvit i hyn och hade inte fått mer färg av den korpsvarta kreationen.

Ledigt tid att sola solarium

Hon hade varit på SunLife solarium förut och visste hur det fungerar. Inbjudan till festen hade kommit tidigt så hon kunde sola några gånger innan dess. Hon stoppade ner saker hon skulle behöva när hon skulle sola solarium. En bikini, inte nödvändigt men hon ville ha ränderna, och hörlurarna för att kunna lyssna på sin ljudbok.

Solariet var riktigt bra och det krävdes inte mer än några besök innan hon var nöjd med resultatet. Återigen satte hon på sig klänningen och nu visade bilden i spegeln något helt annat. Några fina lockar och en snygg makeup var nu det enda som saknades för en perfekt outfit.